EXTRA AJÁNLÓ

Csipkebogyó visszér

Tartalom

  csipkebogyó visszér

  Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

  Hasznos böngészést kívánunk! Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi?

  csipkebogyó visszér

  Csipkebogyó visszér listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Melyik gyógynövényre kíváncsi? Gyógynövények listája A csipkebogyó sokféle vitamint tartalmaz, de leginkább magas C-vitamin tartalmáról híres.

  csipkebogyó visszér

  Tízszer annyi C-vitamin van benne, mint a citromban. Őszi-téli időszakban elsősorban a nátha megelőzésére ajánljuk.

  Immunerősítő hatása van, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

  csipkebogyó visszér

  Hidegen áztassuk, hogy ezek az értékes vitaminok ne illanjanak el. Érfalerősítő hatása is van, szabályozza az erek áteresztőképességét, ezért érszűkület, érelmeszesedés, visszérbetegségek megelőzésében és kezelésében is segíthet.

  csipkebogyó visszér

  Kismamák is fogyaszthatják. A csipkebogyót az első fagyokig, szeptembertől novemberig gyűjtjük.

  csipkebogyó visszér

  Az alábbi betegségek gyógyítására alkalmas: Agyér-elmeszesedés.