3+1 alkalmas lézeres hajszálér-, seprűvéna- és visszérkezelés

Kupon visszér. Sajnos ez az ajánlat már lejárt!

Tartalom

  A Stimaral gyógynövénycsepp növeli a kupon visszér ellenálló képességét, a fizikai és szellemi teljesítményt, csökkenti a fáradtságot és feltölti szervezetünket energiával.

  kupon visszér

  A felsorolt anyagok mindegyike biológiailag megfelelő egyensúlyban van jelen a termékben, és szinergikusan hatnak vagyis támogatják, erősítik egymás hatását. Használata megnövekedett szellemi, lelki vagy fizikai terhelés, lábadozás alatt és műtétek után, étvágytalanság, gyors súlyvesztés és fejlődési akár testi, akár szellemi zavarok esetén ajánlott. Jótékonyan hat a gyermekek szervezetének fejlődésére.

  Előnyösen befolyásolja a hormonális aktivitást, ezért változókorban kifejezetten javasolt a fogyasztása.

  kupon visszér

  Életerőt és energiát ad. Alkalmazásával jó eredményeket értek el prosztatatúltengésben, a máj méregtelenítésében, krónikus fáradtság szindrómában, meddőségben, impotencia és csökkent szexuális aktivitás esetén.

  kupon visszér

  Ideális a sportolók számára is. Olyan szuperélelmiszer, amely rengeteg élő enzimet tartalmaz, továbbá a B-vitaminok szinte teljes spektrumát beleértve a Bet, és ásványi anyagokat, köztük a szelént, fehérjéket, aminosavakat.

  kupon visszér

  Szeptemberben az alábbi Energy termékek v Az akciót kizárólag regisztrált Energy klubtagjaink vehetik igénybe! Webshopban leadott rendelés esetén az akciós ár Személyes vásárlás esetén az akció érvényessége Várjuk szeretettel az Energy Klubokban!

  kupon visszér