Add more from Wishlist

Visszér geránium

Tartalom

  visszér probléma mit kell tenni a visszér kezelésében

  Az Argital véna és visszérápoló olaj tiszta olíva, mandula, búzacsíra, és jojoba növényi olajai, a tuja, ciprus, borsmenta és geránium tiszta illóolaja, a természetes E-vitamin különösen alkalmas a vénák és visszerek ápolására. Az esszenciális olajok visszér geránium, regeneráló és tonizáló hatásúak, a növényi olajok, a természetes E-vitamin táplálják a bőrt.

  bal visszér okoz akut fájdalom a visszeres lábakon

  A természetes A-vitamin és F-vitamin a vénák és kapillárisok falát erősítik. Kellő mennyiséget a tenyérre juttatni, és a bőrbe körkörös mozdulatokkal bemasszírozni, amíg a véna és visszér ápoló olaj teljesen beszívódik. Legelőnyösebb közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után alkalmazni, mert ilyenkor a bőr pórusain mélyebbre tud bejutni.

  a thrombophlebitis és a varikózis kezelése a lábakon visszér a betegség tünetei és kezelése

  Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni.

  Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban. Az Argital kozmetikumok megvásárlásával így a saját egészségeden kívül egy jótékony célért is teszel!

  visszér vádli fájdalom kötés a visszeres lábakon