Fájdalommentes rádiófrekvenciás visszérműtét - Trombózis- és Hematológiai Központ

Visszér lézerrel, Visszérműtét hagyományos technikával (egyoldali) – Kardirex Egynapos Sebészeti Centrum

Tartalom

  visszér lézerrel

  Hagyományos vagy lézeres visszérműtétet válasszak? Az emberi testben található erek behálózzák egész testünket, szállítva az alapvető oxigént a szöveteknek.

  A visszerek tulajdonképpen vénák, amelyek az érrendszeren belül a hajszálér-rendszertől harisnya visszér ár szív jobb feléig tartó erek rendszerét alkotják.

  visszér lézerrel

  Visszerei, azaz vénái mindenkinek vannak, de nem mindenkinek betegednek meg? Visszér lézerrel nevezünk visszér betegségnek? A visszerek valójában csomókba csavarodott, megvastagodott, eltorzult vénák, melyek nem juttatják kellő hatékonysággal a szén-dioxiddal és visszér lézerrel terhelt vért a végtagoktól a szív felé.

  visszér lézerrel

  A két lábra állás következtében fokozott terhelés jut az alsó végtagokra így a vénákban tönkre mehetnek a billentyűk. Ezek azok a szelepek, melyeknek szakaszolni kellene az elhasznált, salakanyagokkal telt vér visszaáramlását a szív felé, károsodásuk esetén azonban nem tudják fenntartani az irányt, a vér egy része visszaáramlik a mélyebb szakaszokra.

  visszér lézerrel

  Hogyan kezelhető a visszér? A kezelés minden esetben a betegség előrehaladottságától függ.

  visszér lézerrel

  Enyhe panaszok esetén érdemes először életviteli szokásainkon változtatni: mérsékelni kell az alkoholfogyasztást,  dohányzást  és túlsúly esetén fontos ettől megszabadulni — amennyire lehetséges- hiszen a plusz súly rendkívüli megterhelést jelent az amúgy is problémás lábnak. Súlyos, nagyfokú visszérbetegség esetén azonban megfontolandó a  műtéti kezelésmely elejét veszi a további szövődményeknek, mint trombózis, tüdőembólia vagy lábszárfekély.

  Többféle műtét áll a rendelkezésünkre hagyományos és lézeresmelyet mindig kezelőorvosa és az ön állapota határoz meg, melyik opció javasolt. Mi a különbség a hagyományos és lézeres visszérműtét között?

  visszér lézerrel