Érszűkület | Érsebészet, lézeres és rádiófrekvenciás visszérkezelés – VP-Med Kft.

Visszér ultrahang

Tartalom

  visszér ultrahang a visszerek veszélye a terhesség alatt

  A doppler ultrahang segítségével a különböző testrészek keringését tudjuk vizsgálni. A végtagi erek vizsgálatakor a végtag mély- és felszíni vénás rendszerének részletes áttekintése zajlik, az esetleges kóros eltérések és az erek funkciójának vizsgálatával.

  A vizsgálat az esetlegesen fennálló vénás billentyűelégtelenségről, a perforáns ágak tágulatáról, esetleges vénás trombózisról ad pontos információt.

  visszér ultrahang hogyan figyelhető meg a visszér

  Végtagi vénák duplex Doppler ultrahang vizsgálata A duplex Doppler ultrahang vizsgálat fájdalommentes, gyors, megbízható és röntgensugárzással nem járó képalkotó eljárás. A Doppler ultrahang segítségével a különböző testrészek keringését tudjuk vizsgálni.

  visszér ultrahang a visszér elleni legújabb gyógyszerek

  A vizsgálat az esetlegesen fennálló vénás billentyűelégtelenségről, a perforáns ágak tágulatáról, esetleges vénás trombózisról, vénagyulladásról ad pontos információt. A vizsgálat menete A doppler ultrahang vizsgálat különösebb előkészületet nem igényel.

  visszér ultrahang a visszér hideg kezelése otthon

  Szabaddá kell tenni a vizsgálandó testrészét, ahova az ultrahang terjedését visszér ultrahang gélt teszik. Mikor javasolt valamelyik végtagon doppler-vizsgálatot végeztetni?

  visszér ultrahang áttekinti a visszeres visszereket