Zsibbad, ég, tompán fáj a lába? Ez lehet mögötte

Ülőideg visszér, Mi az Isiász-szindróma?

Tartalom

  ülőideg visszér

  Szerkesztő: Dr. Peter Bednarčík kandidátus A vizsgálat tárgya a sérült ülőideg rehabilitációja és a pulzáló mágnesterápia hatása volt abban az esetben, amikor a mágneses mező hatásának a kísérleti állat egész teste ki volt téve Mohammadi et al. A kutatócsoport chitosan bevitellel elősegítette az idegrostok megújulását, majd megítélte a 2 Hz frekvenciájú, 0,3 mT intenzitású pulzáló mágnesterápia  4 héten át-heti 5 nap-napi 1 óra idegvezetésre gyakorolt hatását.

  ülőideg visszér

  A behaviorális, funkciós, ülőideg visszér és biomechanikai paraméterek, valamint a morfometrikus analízisek az idegrostok leggyorsabb regenerálódását annál a csoportnál igazolták, amelynél a pulzáló mágnesterápiát kombinálták chitosan-bevitellel.

  A vizsgálat eredményei alapján ez a kombináció tehát efektívnek, biztonságosnak és a perifériás idegek klinikai gyakorlatban való megfelelő gyógykezelésének bizonyult.

  ülőideg visszér

  Forrás: Mohammadi, R. International Journal of Surgery. Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

  ülőideg visszér

  Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.