VADKENDEROLAJ THERAPEUTIC TESTÁPOLÓ TEJ VISSZERES PANASZOK 11% 200 ML

Wellness visszér, Amit a visszérről érdemes tudni

Tartalom

  a visszértágulatból származó riboxin

  Használata: A tejet óvatosan kenjék a fájó felületre megfelelő mennyiségben. A tejet lehet alkalmazni pakolások formájában is.

  visszér következmények műtét után

  Hogy a hatás maximális legyen ajánljuk a használata mellett belsőleg használjanak szőlőmagolajat. A modern életstílus az amely miatt hiányoznak ezek az elemek az emberi szervezetből, megköveteli az állandó pótlásukat.

  visszérgyakorlatok ülőmunkára

  Ez azért van, mert a lakosság körében egyre nagyobb számban fordulnak elő bőrpanaszok, allergiás reakciók, érzékeny, száraz bőr vagy ellentétben pattanások képződése. A vadkendermagolaj ebből a szempontból ideális nemcsak az értékes alfa- és gammalinolénsav tartalommal, hanem az antioxidánsok tatalmával és ami a bőr számára a legfontosabb hipoallergikus, gyorsan áthatol a bőr rétegeibe, nem képez zsíros filmet a bőr felületén.

  népi módja a visszér megszabadulásának

  Éppen az a tulajdonsága, mely a gyors bőrbejutást idézi elő nagyon értékes, mivel vele együtt így a bőrsejtekbe jutnak a további fontos wellness visszér s gyorsan és hatékonyan hatnak. A vadkendermagolaj a bőrsejteket harmonizálja, hatékonyan szabályozza a hidratálását, lipid- és pH egyensúlyát. Hozzásegít a bőr védőrétegének felújulásának, s így az egész szervezetünk védelméhez.

  visszér aromás olajokkal

  A vadkendermagolaj nemcsak a bőr számára értékes, hanem az ízületek és visszerek állapotát is kedvezően befolyásolja az összetételével, s azzal, hogy a hatóanyagokat bejuttatja az ízületekbe, vénákba, oda ahol hatni kell.